Markku Lepistö ja Juha Salmesvuori odotetussa duokonsertissa Akaan kirkossa!

Org&OrgA3julkka

Ohjelmistossa uusia kansanmusiikkisävellyksiä sekä uusia sovituksia tutuista kansansävelmistä. Kantaesityksenä myös Lepistön uusi ”Sarja uruille ja harmonikalle”. Konsertti on samalla Lepistön viides ja viimeinen jatkotutkintokonsertti Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa.

Käsiohjelmat ovelta 10 eur.

Tervetuloa!

Konsertin mahdollistavat Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, Akaan seurakunta ja Helsingin seurakuntayhtymä.

————————–————————–———

Markku Lepistö (3-row accordion) and Juha Salmesvuori (pipe organ) on stage!

New compositions and folk music arrangements for the duo. The premier of Lepistö’s new compostition ”Suite for Organ & Accordion”. This concert is also the final concert of Lepistö’ doctoral project at Sibelius Academy.

Program 10 eur.

Welcome!

In co-operation with University of the Arts Helsinki, Akaa Cruch and Federation of Helsinki Ev.Luth. Parishes.