The ‘Bellows and Pipes’ out!

Photo by Tania Arcieri.

Today it´s official! Our album ‘Bellows and Pipes’ is out now! So happy and proud of everything! Big thanks to Mikko for his music and great solos! We couldn´have done this without Mika, Tania, Juha, David, Teemu and Oulunkylä Parish! So big thanks to everyone!

Bye the physical CD from the shop.

Tänään se tapahtuu: Mun ja Mikon ‘Bellows and Pipes’ -levy julkaistaan sitten virallisesti! Olen tästä CD:stä tosi iloinen, kiitollinen ja ylpeä! Suurkiitos Mikolle mahtavista soitoista ja sooloista! Tästä on ilo jatkaa! Lisäksi isot kiitokset teille kaikille, jotka teitte tämän mahdolliseksi! Mika Koivusalo äänitti, editoi ja masteroi, Tania Arcieri otti valokuvia, Juha Salmesvuori antoi tälle ensimmäiset tahdit ja David Munnelly antoi tälle nimen. Lisäksi kiitos Teemu Raudaskoskelle kansitöistä ja Oulunkylän seurakunnalle kirkosta ja uruista.

Juhlistamme levyä julkaisukonsertilla ensi perjantaina 1.2. klo 18! Paikkana Käpylän kirkko. Tervetuloa kuuntelemaan!